- Snippen -

Dobbel-eksponering av norske dyr - del 2

  • 16.05.2016, 20:00


Andreas Lie fortsetter å inspirere og overraske med sine flotte kunstverk. Jeg tok en liten prat med han, og han virker som en flott fyr, og ikke minst uhyre kreativ. Under er en serie med dobbel-eksponering av norske dyr, oppfølgeren til en som jeg skrev om for lenge siden HER og. Denne serien er dyr med nordlys, og de er minst like trollbindende som del 1. Ta en titt!

Hva syns dere om bildene?  //  Hvilket er din favoritt?

Kunster: Tor-Arne Moen

  • 04.04.2016, 21:00


God mandag! I midten av påskeferien fikk jeg en liten forkjølelse og hadde vondt i halsen, en uke etter at det ikke hadde gått over, dro jeg en tur til legen og fant ut at jeg hadde fått øvre-hals-infeksjon. Det høres mer alvorlig ut enn det er, men halve påskeferien og uka som var ble tilbragt på senga ikke orkende å gjøre mer enn å dælje nedpå med hals tabletter og hostesaft. Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men da vet dere hvorfor nye innlegg ikke har vært tilstedeværende i det siste. 

Fordelen (og til slutt ulempen) med å være sjuk er å få med seg masse på TV. Det har gått i The Kardashians, Cake Boss og Svenske Hollywoodfruer. I tillegg til mye vas, kom jeg over et lite spennende program om en lokal kunstner, nemlig Tor-Arne Moen. Selv hadde jeg ikke hørt om han, men jeg fikk fort sansen for det han lagde. 

Tor-Arne Moen, født 1966, er maler, forfatter og grafiker og bosatt på Notodden i Telemark. Han er mest kjent for å ha laget malerier for Knut Hamsuns samlede verker, som han senere debuterte med i 1994 på Høstutstillingen. I senere tid, har han laget en rekke malerier, skrevet skjønnlitterære tekster og laget en serie filmer som viser prosessen til noen av hans malerier. 

Stilen hans er leken og skarp, fantasifull og kreativ og noe jeg definitivt kunne hatt hengende i stua. Jeg digger arbeidene hans, spesielt serien med filmer, som jeg synes er veldig inspirerende og motiverende. Om jeg kunne velge fritt fra verkene hans, hadde jeg desidert tatt med meg dette flott maleriet hjem!

Hva synes du om arbeidene til Moen?  //  Ville du hatt et av hans malerier hengende på veggen?

Kunstner: Margaret Keane

  • 17.02.2016, 20:00


Langt inne i kunstverden er jeg ikke. Men er det noe som fanger oppmerksomheten min og noe som fenger, kan det til tider kanskje være litt sært. Jeg kan like det abstrakt, realistisk, men best er det når en kunster har en egen stil. Når en kan gjøre alt for å eie et verk av en kunstner, da er det ekte kunst!

Etter å ha sett Big Eyes, en spillefilm om livet til Margaret Keane, fikk jeg virkelig øynene opp for kunstneren. Bildene over er bare et fåtall av verkene hennes. Selv om mange av personene på bildene er lei seg, synes jeg likevel det er noe lystent og fargerikt med bildene som gjør meg glad. Det er ganske så vakkert. Jeg hadde ikke takket nei, om jeg hadde blitt tilbudt et bilde av henne. Spesielt det store i kollasjen over, med jenta i den blå kjolen, synes jeg er kjempefint! 

Er du nysgjerrig på mer, anbefaler jeg deg å se filmen Big Eyes. Jeg har skrevet en anmeldelse av den HER, om du vil lese den. Jeg anbefaler å se filmen, den er veldig interessant! 

 

Dobbel-eksponering av norske dyr

  • 07.11.2015, 14:30


Høstfarger er jo de fineste fargene. Varme rød-, gul- og bruntoner mot det kalde grå været er jo helt utrolig. Kunstverk som har samlet denne følelsen er kjempekult. Og setter du sammen det fine landskapet, med norske dyr, i disse fine høstfargene, da er det kunst som jeg gjerne hadde hatt på veggen!

Bildene under er laget av A. Lie og det hadde ikke gjort noe å hatt noen av hans fantastiske bilder på veggen denne årstiden!Slik dobbel-eksponering synes jeg kan bli kjempekult! Jeg har ikke prøvd å lage noe slikt selv, men må prøve snart. Det skal visst gå an å gjøre i diverse apper, som Afterlight, så jeg skal nok prøve det på den måten først. Så kan jeg heller senere gjøre det i Photoshop, når jeg blir litt mer dreven, haha.

Har du laget slike dobbel-eksponerte bilder?

Angelina og SprinkleOfGlitter digital art

  • 23.05.2014, 20:27


Jeg har et tegnebrett som blir yppig brukt. I det siste har det blitt brukt til å tegne i photoshop. Jeg har alltid villet tegne i photoshop sånn som de "proffe" gjør, men det kommer ikke av seg selv og dette er noe av det første jeg har tegnet på "fri-hånd". 
Prøvde å holde bildene enkle, hadde tatt evig med tid om jeg skulle gått alt for mye i detaljer. Håper når jeg blir bedre kjent med photoshop at jeg kan tegne mer detaljert uten at det tar flere måneder...

 

Hva synes dere om bildene? (tar gjerne imot konstruktiv kritikk)

 

Snippen

Mitt navn er Ola, jeg er 17 år og bor i miniatyr-Norge, Telemark. Du kan se meg med musikk på øret, med en notatbok under armen og med en eller flere ideer i hodet. Dette er mitt kreative utløp, velkommen!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits