- Snippen -

Gul påske med Kähler

  • 31.03.2015, 20:20


Gult er en vanskelig farge, blir den for grønn blir den grumsete og ufyselig, blir den for matt blir den fort kjedelig. Kähler er en av de merkene jeg synes får til gulfargen på en fin nåte. Alle produktene deres er håndmalte også. Det gjør fargen enda finere. Her har jeg derfor delt mine gule Kähler favoritter.

Omaggio Vase 375mm, Gul / Mano Fat, Gul / Ursula Kanne 0,5L, Gul / Ursula Dyp Tallerken, Gul / Magna Knivmagnet Ø55mm, Gul / Officina Brevholder, Gul / Mano Cup Gul Small / Omaggio Vase Gul Small / Omaggio Vase Gul Large / Mano Tallerken Lysegul 220mm / Botanica Vase Gul 180mm / Ora Veggur Gul 200mm / Botanica, Ytre Pot, Gul

 

Musikk vinteren 2014-2015

  • 30.03.2015, 19:36


Vinteren tror jeg faktisk er den tiden jeg hører mest på musikk. Derfor har jeg en god del sanger å dele som jeg hørte på denne vinteren. Heldigvis er sangene og perfekte for våren!

Haven't Met You Yet - Michael Bublé

It's A Beautiful Day - Michael Bublé

Home - Dotan

Fail - Emilie Nicolas 

I'm Gonna Show You Crazy - Bebe Rexha

We Got The Power - Loreen

Runaway - AURORA

Chasing Rainbows - Gaute Ormåsen

 

Cheerleader - OMI

I Want You To Know - Zedd & Selena Gomez

 - Alejandro Fuentes

Seeing Stars - BØRNS

target="_blank"Under Stars - AURORA

Elastic Heart - Sia

Delirious - Susanne Sundfør

Let Me Down Easy - Sheppard

Rå - Alejandro Fuentes

  • 20.03.2015, 08:00


En dramatisk, mørk kjærlighetssang på dialekt. Ikke mye mer å si enn, RÅTT!

Kjære av Linnéa Myhre

  • 13.03.2015, 08:00


- bok-anmeldelse -

Kjære av Linnéa Myhre er en av mine desidert favorittbøker! En bok om alvorlige temaer om man leter i dybden, men på overflaten en av de mest humoristiske bøkene du kommer til å lese.

Det fine med denne boken er og at man kan den lette og morsomme siden av boken, ved enkelt å greit å lese den. Men ved å stoppe opp og tenke får man og med seg den alvorlige og virkelige sannheten. 

Jeg hadde ikke hørt så mye om Linnéa Myhre fra før, men boka fanget min oppmerksomhet grunnet den fine fremsiden. Den virket som en bra bok ut ifra baksiden og. En bok som tok for seg alvorlige temaer. Om en stakkars jente med anoreksia og depresjoner. Det jeg ikke visste var at denne boken skulle bli en av de morsomeste bøkene jeg har lest. 

Det viste seg og at Linnéa ikke er en stakkars jente. Hun er en moden, bestemt dame. En rå dame, skal da sies. Jeg har aldri lest en så morsom bok som får en til både å tenke og le. Denne boken er en virkelig feel-good bok og jeg anbefaler den på mitt sterkeste!

I Want You To Know - Zedd ft. Selena Gomez

  • 02.03.2015, 19:20


Zedd og Selena som par er søtt, men Zedd og Selena sammen om en sang er fantastisk!

 

Snippen

Mitt navn er Ola, jeg er 17 år og bor i miniatyr-Norge, Telemark. Du kan se meg med musikk på øret, med en notatbok under armen og med en eller flere ideer i hodet. Dette er mitt kreative utløp, velkommen!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits