- Snippen -

Oppsummering av Blogmas 2014

 • 30.12.2014, 19:01


Dette er første året jeg har hatt noe slikt som dette, og det kom litt fort på da jeg fikk ideen 1. desember. Men selv om ikke alle innleggene har vært av ypperste klasse, har jeg likt dette veldig og vil gjerne gjøre det igjen. Jeg er åpen for forslag til neste års blogmas, og tenkte å avslutte årets blogmas med en oppsummering av alle innleggene denne jula. 

 

1. desember

 

Link til innlegget HER

2. desember


3. desember


4. desember

Link til innlegget HER

5. desember


6. desember


7. desember


8. desember

Link til innlegget HER

9. desember

Link til innlegget HER

10. desember


11. desember

Link til innlegget HER

12. desember


13. desember


14. desember


15. desember


16. desember

Link til innlegget HER

17. desember


18. desember


19. desember


20. desember


21. desember


22. desember


23. desember

Link til innlegget HER

24. desember

Håper dette var en enkel og oversiktlig oppsummering av dette årets blogmas. Og husk at jeg er open for forslag og ideer til neste års blogmas-innlegg. God jul og godt nyttår!

24. desember - blogmas 2014

 • 24.12.2014, 08:00


Idag er det julaften dere! Jeg ska ikke si så mye, men vil bare ønske dere en kjempegod jul. Og husk, som jeg skrev igår, nyt og verdsett julen og alt med den! 

GOD JUL ALLE SAMMEN!

23. desember - blogmas 2014

 • 23.12.2014, 12:00


Imorgen er det julaften! Og i dag har jeg noe litt annet til dere. En omtrent 15 minutters lang video, som må ses. 

 

Slik har noen det faktisk, og det er en del som har det slik. Verden er langt i fra perfekt, og mest sannsynelig er det få som har det så bra som deg. Jeg sier ikke at du ikke kan ha det vondt fordi andre har det verre, men verdsett det du har. For en gang kan det hende du mister det. Jeg vil ikke at dere skal føle dere skyldige eller ha dårlig samvittighet, det jeg håper dere kan forstå er at man må være takknemlig for det og de man har. Så nyt julen, og husk å gled andre :)

22. desember - blogmas 2014

 • 22.12.2014, 08:00


Gjett hva? Del #4 av gift-tags-serien! Unnskyld for mangel på variasjon og høyere standard når det kommer til innlegg, men når det er slik som det her, et nytt innlegg hver dag, blir det litt mye av det samme. Det beklager jeg. Dette er første gang jeg prøver på noe som det her. Og jeg har jo faktisk lagt ut et innlegg hver dag denne måneden, og det er jeg stolt av. Det har vært utrolig gøy og jeg vil gjerne gjøre dette til neste år, og da med mer planlegging bak. 

Det er nå kun en dag imellom denne og julaften, og har du fortsatt ikke fikset noen gave, kan det væe lurt å lage et kort. Det er bedre enn ingenting og det er jo tanken som teller. Under er noen fonter du kan laste ned om du vil lage et fint julekort til noen kjære, og skrive det ut. 


Last ned HERLast ned HER


Last ned HER


Last ned HER

Dette var dagens fonter, og husk at jeg tar imot forslag til neste års blogmas med en stor takk! 

21. desember - blogmas 2014

 • 21.12.2014, 16:23


Idag har jeg del #3 av gift-tags-serien, men denne gang med en liten vri. For dere som vil bruke litt lenger tid og lage deres egne, her er noen fine fonter perfekte til jobben.


Last ned HER


Last ned HER


Last ned HER


Last ned HER

 

TRE DAGER IGJEN TIL JUL!!

20. desember - blogmas 2014

 • 20.12.2014, 15:06


Idag har jeg del 2 av gif-tag-serien!

#1

#2

#3

Dette var dagens gift-tags! Nå er det kun 3 dager igjen til jul og nå er julestemningen på topp! God jul :)

19. desember - blogmas 2014

 • 19.12.2014, 20:45


Idag var siste skolen og skuldrene mine er flere kilo lettere. Nå skal det bli godt og slappe av. Men før jeg virkelig kan slappe av må jeg pakke inn de siste gavene. Innpakkingen er nesten ferdig, og da gjenstår bare å skrive til og fra lapper. Det hjelper utrolig mye med en fin til-og-fra-lapp. Under er noen slike lapper du kan laste ned og bruke på årets gaver.

For å komme til siden der du kan laste dem ned, trykk på bildet, eller HER! Disse synes jeg er de kuleste, men for at dere skal få litt mer å velge i, har jeg og et par filer til. 
#2
#3
Nå er det bare 4, ja 4 dager igjen til jul! Hvem gleder seg?

18. desember - blogmas 2014

 • 18.12.2014, 22:55


Imorgen er det siste dag på skolen, og denne uka har gått fort! Vi har ikke hatt lekser, ikke noen prøver og imorgen har jeg ordnet vafler til klassen. Det skal bli kos. Jeg kan omtrent ikke vente til å slappe av hjemme, med familie og venner. Ikke minst gleder jeg meg til å se på film, masse film. Under er noen av mine anbefalinger til deg som skal slappe av på sofaen denne jula.

Har du ikke sett Nightmare Before Christmas, er det på tide! Denne klassikeren er et must når julen nærmer seg.

Frozen: musikk, jul, disney. Altså den perfekte julefilm for hele familien.

Ikke en julefilm, men denne er perfekt for en kveld alene eller med venner. Spennende action, basert på en bok, sjekk traileren. Liker du å lese, anbefaler jeg boka sterkt!

17. desember - blogmas 2014

 • 17.12.2014, 16:29


Er du sent ute med gaver? Og vet ikke hva du skal gi? Jeg har løsningen, Wreck This Journal.

For dere som ikke vet hva dette er, ska jeg forklare det kort. Inni boka er det sider med oppgaver som disse: 

Du skal bare gjøre det siden sier, og ja, så enkelt er det. Til slutt skal da boken bli "wrecked", altså ødelagt, noe som er en del av moroa. Den passer perfekt for både kreative og ikke-kreative. Til søsken, venner, søskenbarn og til og med voksne. Her er det bare å bruke fantasien, ha det gøy og slippe løs sitt indre barn. Jeg har 4 av disse selv som jeg planlegger å gi bort, i tillegg til at jeg har en egen. Så om du ikke vet hva du skal gi til venner/familie, passer denne perfekt for de fleste.

Det er forskjellige utgaver, men forskjellen vet jeg ikke hva er. Jeg har den mørke, og det er den vanligeste tror jeg. Boka er sikkert på bokhandelen i ditt område, og om de ikke har den inne, er det bare å spørre om de kan bestille den. Bare sørg for at den da kommer før jul, om du skal gi den bort. 

Nå er det kun en uke igjen til julaften, er det mange som gleder seg?

16. desember - blogmas 2014

 • 16.12.2014, 22:57


Sorry for sent innlegg, men jeg skal få dette til uten en dag uten et innlegg! Dette er jeg fast bestemt på å klare, men er klar over at ikke alle inleggene er like gode. Kvalitet før kvantitet? Ikke i mitt tilfelle. Dette handler om å prøve ut dette og så langt liker jeg det godt. Idag har jeg ikke noe spesielt annet å komme med enn en YouTube-video. Men vent! Det er ikke hvilken som helst video, det er en julekalender. 

 

Jeg er fullstendig klar over at vi er godt over halvvegs til jul, men om dere ikke ser hele "serien", få med dere denne videoen i hvertfall! Emma har snapchat og da hun spurte om forslag til video, kom jeg faktisk med forslag om "hvordan lage bakgrunn" Litt starstruck! Haha, husk å sjekk ut bloggen til Emma og!

15. desember - blogmas 2014

 • 15.12.2014, 18:58


Nå er det mindre enn 10 dager igjen til jul! Og tiden for å pakke gaver og skrive kort, har kommet, hvertfall for meg. Rundt meg ligger det ruller med gavepapir i forskjellige farger, mønstre og teksturer, og rommet mitt får ingen lov til å komme inn på, da det ligger gaver strødd over det hele. Med julemusikk i bakgrunnen og julekalender på TV, sitter jeg i stua og lager kort. Jeg har nemlig lastet ned en del fonter og tenkte å dele noen med dere. Last ned HER


Last ned HER


Last ned HER


Last ned HER

 

Legg merke til at dette ikke er mine fonter og et par av de er kun for personlig bruk. Hvordan ligger dere an med gaver til familie/venner?

 

14. desember - blogmas 2014

 • 14.12.2014, 15:40


En ting som nylig har gitt meg julefølelse, er å se Vlogmas på YouTube. Og siden hele denne "serien" tross alt er inspirert av Vlogmas, tenkte jeg det var på tide å dele noen av favorittene mine blant de kanalene som gjør vlogmas.

Først og fremst er det Zoe, aka Zoella! Hun er så søt, og jeg er skikkelig misunnelig på Alfie, kjæresten hennes :P Haha, hun drevet med vlogmas i hvertfall de siste årene. Og i år har hun og Alfie flyttet ut og fått seg en liten hund. Jeg øsnker meg en hund selv, og jeg kan godt se for meg en hund av slik rase. De er så kule. 

 

En annen jeg liker å se på er Jim Chapman sin. Han er kreativ og morsom, og han og kjæresten gjør alltid skikkelig "jule-ting" som også gir meg julefølelse. 

 

Den siste er en norsk YouTuber, nemlig Elise Meinstad.

 

Jeg aner ikke hvorfor, men det er liksom litt koselig å se på slike videoer. Det er veldig creepy å like og se på andre filme dagen sin, men men. Er det noen dere følger med på på YouTube under Vlogmas? 

13. desember - blogmas 2014

 • 13.12.2014, 22:43


Som jeg skrev den 7. desember, ble jeg frustrert når jeg og familien skulle bake, fordi jeg ikke fikk kjevlet pepperkake-deigen. Derfor satte jeg meg ned for å tegne noen pepperkaker. Jeg tegnet en pepperkakemann og tenkte fort at han trengte en kompanjong. Så her er alstå pepperkake-jenta hans!


Så hva har dere gjort i helgen, noen som har vært på juleball?

12. desember - blogmas 2014

 • 12.12.2014, 17:17


Idag skal jeg på juleball og har ikke tid til noe fancy innlegg, men jeg har alikevel funnet et fint bilde.

Jeg håper dette bildet kan inspirere deg til å være litt kreativ når det gjelder kort eller noe sånt.

11. desember - blogmas 2014

 • 11.12.2014, 22:27


Nå er det ikke lenge igjen til jul! Og jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går. Noe jeg har fått gjort så altfor lite den siste tiden er å slappe helt av og se på TV, tegne eller annet. Men det som trengs da er litt god bakgrunnsmusikk. Idag deler jeg min spotify-spilleliste som er perfekt for å slappe av foran peisen... 

 ... med en kopp te da! Haha, kommenter om du skjønte den dårlige spøken min! Uansett, hvem er det som ikke kan vente til jul og dør etter at dagen skal komme?

10. desember - blogmas 2014

 • 10.12.2014, 19:39


Idag har jeg klart det dere! Jeg har laget en desember skrivebordsbakgunn!Dette er første gang jeg prøver meg på en sånn skrivebordsbakgrunn, og til å være første gang var det vel ikke så ille... eller? Jeg har markert julaften og nyttårsaften, men du kan lett legge til flere datoer i photoshop. Den er tilpasset mac, men funker selvølgelig på PC og. (for å laste ned full størrelse, trykk på bildet) Håper du liker den!

9. desember - blogmas 2014

 • 09.12.2014, 17:40


Nå er det 15 dager igjen til jul, og jeg klarer nesten ikke å vente! Selv om jeg stresser, og springer rundt som en kylling uten hode, for å få ordnet julepresanger til alle. Jeg har fått unnagjort en del, og da jeg kom borti denne videoen på YouTube så jeg lyst på problemet. 

 

Jeg syns dette er en kjempegod ide! Det er en gave som både er lett og ordne til og den kan jo ordnes til å passe hvem som helst. Personlig hadde jeg blitt kjempeglad for en slik gave og jeg tror ikke at jeg er den eneste. Hva har du tenkt å gi til dine venner/familie?

8. desember - blogmas 2014

 • 08.12.2014, 15:44


En video jeg har sett den siste jula er denne Deck The Halls coversangen av Mike Tompkins. Han er en kjempedyktig artist, og jeg digger alle videoene hans. Selv om det bare er det tredje året jeg har sett denne, gir den meg julestemning og det har nesten blitt en tradisjon å se den før jul. 

Har du noen små juletradisjoner?

7. desember - blogmas 2014

 • 07.12.2014, 17:11


Da jeg her om dagen skulle bake med familien, ble jeg frustrert. Jeg klarte ikke å å få kjevle ut pepperkake-deigen! Det jeg da gjorde, var å bake pepperkaker på en måte jeg visste jeg kunne klare, med tegnebrett!


Denne lille karen tegnet jeg. En kjapp skisse som tok meg et par minutter. Har du tegnet noen juletegninger?

6. desember - blogmas 2014

 • 06.12.2014, 18:22


Hei igjen! Igår la jeg ut et innlegg med CON01, idag tenkte jeg å komme med den andre boksen CON02!

Denne var ikke juleinspirert, men jeg valgte likevel å skrive et innlegg om denne boksen og. Du kan ta inspirasjon fra disse to boksene for å lage en boks/kurv med forskjellige småting til å gi bort til noen du er glad i. Det blir de sikkert kjempeglade for, det hadde i hvert fall jeg blitt!

5. desember - blogmas 2014

 • 05.12.2014, 18:46


Hei, idag tenkte jeg å dele med dere en sånn "supscription-service"-boks. En av de boksene man abonerer på og får tilsendt regelmessig i posten. Denne fikk jeg i fjor, fra Quarterly, CON01

Jeg vet ikke hvordan det er på slike andre sider, men på Quarterly abonerer man på en person som setter sammen bokser og sender ut en gang hver tredje måned. Jeg abonerte på Connor Franta. Det varte kun to bokser, før han av en eller annen grunn sluttet.

Jeg har denne boksen fremdeles og den inneholder litt av det som skal til for den perfekte jul.

Nå er det ikke lenge igjen til jul, begynner dere å bli utålmodige?

4. desember - blogmas 2014

 • 04.12.2014, 16:10


For at juledagen skal bli perfekt, må jeg våkne tidlig og sette meg i sofaen med julestrømpe for å se Tre Nøtter Til Askpepott på Julemorgen! Klassikeren fra 1973, har både mamma og jeg sett i alle år. Det har blitt en av de kjæreste tradisjoner i familien.Jeg har alltid hatt et godt forhold til Disneyfilmer. Alle typer, fra prinsesser til biler. Spesielt klassikerene Mikkes jul og Askepott. Som noen kanskje har fått med seg, kommer det en live-action film av historien om Askepott, Cinderella. Idag kom det karakter-postere. Jeg gleder meg sykt til filmen som kommer i mars. Og historien gir meg alltid julefølelse, uansett hvilken versjon det er. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gleder meg virkelig til denne kommer på kino, da skal jeg være en av de første til å se den. Om du ikke har sett traileren, legg fra deg alt du har i hendene å se den nå.

 

Nå begynner jeg virkelig å glede meg til jul! Hva med dere?

3. desember - blogmas 2014

 • 03.12.2014, 21:42


Hei, igjen! Jeg har nå tenkt å dele bakgrunnen jeg har på iMacen. Den gir meg skikkelig julestemning og den knasje rød-fargen lyser gjennom hele maskinen. Denne fant jeg på nettet, så jeg har altså ikke rukket å lage en egen...Hva slags julebakgunn har du på din datamaskin eller telefon?

2. desember - blogmas 2014

 • 02.12.2014, 19:04


Idag tenkte jeg å dele litt juleinspirasjon med dere, da spesielt rettet mot det mørke og kalde. Som du helt sikkert har merket, blir det fort mørkt på denne årstiden. Jeg skal innrømme at jeg av og til kan være en av de som blir litt fortere sur og lei når det er så mørkt. Men det er også litt koselig, med lys i gatene og dalende snø. Derfor har jeg smalet noen bilder fra tumblr med fokus på vinterværet.Disse bildene er kanskje ikke så "koselige", men det gir meg en følelse av vinterværet slik det faktisk er. Følg med videre så kanskje det kommer en samling med "koseligere" og "varmere" bilder. Nå er det 22 dager igjen til jul, er det noen som gleder seg?

Blogmas 2014!

 • 01.12.2014, 20:20


YouTubere har vlogmas, jeg har blogmas!

Jeg aner ikke om det er fler som har dette, om jeg egentlig ikke er så kreativ som jeg tror ved å finne på dette. Uansett, så var planen å legge ut et innlegg hver dag. I fjor hadde jeg ikke julefølelse i det hele tatt, og det er fælt. Jula er en gang i året og uten julefølelse er det kun enda en måned som har gått forbi. Derfor har jeg planer om å legge ut et innlegg hver dag frem til julaften. Da innlegg som kan gi deg julefølelse!

 

Jeg hadde egentlig ville startet med en sånn wallpaper med desember på og slik (kanskje det kommer senere? følg med), men siden jeg ikke har fått tid til det, tenkte jeg å dele jule-spillelisten min med dere! Det er tross alt det første som skal til for å komme i skikkelig julestemning. Følg meg på spotify her!

Har dere julestemning enda?

Snippen

Mitt navn er Ola, jeg er 17 år og bor i miniatyr-Norge, Telemark. Du kan se meg med musikk på øret, med en notatbok under armen og med en eller flere ideer i hodet. Dette er mitt kreative utløp, velkommen!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits